3 dagen Vienna House Magic Circus 4**, dagelijks ontbijt, 1 dag toegang tot** Disneyland® Park & Walt Disney Studios van Disneyland® Parijs nu v/a €189

Het leukste uitstapje voor het gezin! Er gaat een magische wereld voor je open, waar jong en oud gegarandeerd een betoverende tijd beleven. Jij kan met deze topper van een aanbieding naar het leukste familiepark ter wereld; Disneyland® Parijs! Je slaapt in het Vienna House Magic Circus, een prachtig herenhuis wat geheel in het teken staat van het circus. Hier ga jij een prachtige tijd beleven!

Zo ziet je vakantie naar Dubai eruit: 

Over deze aanbieding:

Beleef een betoverende en magische tijd in Disneyland® Parijs! Breng je fijnste en mooiste jeugdherinneringen weer tot leven en ontmoet je favoriete Disneykarakters. Laat je verwelkomen door Mickey Mouse en ga op de foto met 's werelds populairste prinsen en prinsessen. Na een onvergetelijke dag in Disneyland® Parijs of Walt Disney Studios wordt zelfs het naar bed gaan een feestje, want je overnacht namelijk in een uniek 4**** hotel dat geheel in circusstijl is ingericht. Vienna House Magic Circus ligt in een prachtig herenhuis en staat helemaal in het teken van het circus. Clowns, acrobaten en jongleurs… je kan het zo gek niet maken! Bovendien ligt het hotel op slechts 7 km van Disneyland® Parijs en met de gratis shuttleservice ben je binnen no time binnen 1 van de 2 parken.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk! Op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je vanaf maart 2018
  • Boeken bij: Travelbird
  • Vliegen met: Transavia
  • Slapen in: Vienna House Magic Circus 4****
  • Extra kosten: de prijs is exclusief €20 boekingskosten, €2,50 bijdrage aan het calamiteitenfonds en €2,45 toeristenbelasting p.p.p.n.
  • Extra's: 1 dag toegang tot het Disneyland® Park en Walt Disney Studios (geldig op tweede dag)