KLM tickets Lima, 16-daagse rondreis Peru**, incl. hotels, transfers, binnenlandse vluchten & meer** v/a €1989,00

Bekijk de Deal >

Ervaar Zuid-Amerika! Peru is een indrukwekkend landje gelegen in het zuiden van Amerika. Ontdek de mysterieuze cultuur van de Inca's, en het wereldwonder: Machu Picchu, een stadje die de Spanjaarden nooit hebben ontdekt. Dit wordt de meest avontuurlijke rondreis van jouw dromen! Tijd om dit bucket list item van jouw lijstje af te strepen.. Deze geweldige deal is inclusief het ontbijt, 15 overnachtingen in diverse luxe hotels, de transfers, KLM vluchten en nog veel meer!

Zo ziet je rondreis door Peru eruit: 

Bekijk de Deal >

Over deze aanbieding:

Met deze geweldige deal krijg je de kans om onbezorgd te genieten van al het moois wat Peru te bieden heeft. Deze 16-daagse bijzondere rondreis start in Lima waar jij kan bijkomen van de vlucht. Hier verblijf je 2 nachten, daarna begint het echte avontuur. Je reist af naar Ica en bezoekt de dage rop Nasca, wat gelegen is in een groene vallei tussen de woestijn en bergen. De komende dagen breng je door in Cusco en Arequipa. Op dag 13 is het tijd om het wereldwonder Machu Picchu te ontdekken. Dit wordt een magische ervaring, neem dus zeker de tijd om van het indrukwekkende uitzicht over de Urabambavallei te genieten! Op de 15e dag vlieg je per binnenlandse vlucht terug naar Lima, en de volgende dag vlieg je met KLM terug naar Amsterdam. Voor een unieke ervaring is het mogelijk om een aantal nachten bij te boeken. Je vliegt dan op de 16e dag naar Puerto Maldonado, oftewel de Amazone!

Je verblijft in diverse luxe hotels inclusief een dagelijks ontbijtbuffet. De tickets, transfers, excursies en de binnenlandse vluchten zit bij de prijs inbegrepen. Zo kan jij onbezorgd genieten van deze geweldige rondreis door authentiek Peru!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in augustus 2018
  • Boeken bij: Travelbird
  • Vliegen met: KLM
  • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Handbagage: handbagage van 5 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Ruimbagage: ruimbagage van 20 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Slapen in: verschillende luxe hotels
  • Extra's: het ontbijt, hotels, transfers, excursies en de binnenlandse vluchten zit bij de prijs inbegrepen
  • Extra kosten: de getoonde prijs is exclusief €35 boekingskosten en €2,50 bijdrage aan het calamiteitenfonds
Bekijk de Deal >

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Zomervakantie KLM aanbiedingen Goedkope zonvakantie