Tickets naar Olbia v/a €81

NAAR DE AANBIEDING >

Zo kan het dus ook; gewoon spotgoedkoop naar Sicilië! En nog in de warme zomermaanden ook! Dit Italiaanse eiland is the place to be voor een ontspannen zonvakantie met heel veel zon, zee en strand maar ook heerlijk eten en mooie bezienswaardigheden. Italië op zijn best!

Zo ziet je vliegticket naar Sicilië eruit: 

NAAR DE AANBIEDING >

Over deze Aanbieding:

No nonsense vliegen met Easyjet van Amsterdam naar Olbia. Binnen 2,5 uur sta jij op zonnig Sicilië! Gewoon vanaf Schiphol en met een prima maatschappij. Handbagage gaat gratis mee. Wil je een koffer inchecken dan kan dat tegen een kleine meerprijs. Aan boord worden snacks en drankjes verkocht.

Olbia is een gezellige stad aan de bekende Costa Smeralda. Hier komen strand en cultuur samen. Heb je een andere plek op Sicilië in gedachte? Vanuit Olbia kan je gemakkelijk doorreizen naar andere steden op het eiland.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk! Op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in juni 2018
  • Vliegen met: Easyjet
  • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS)
  • Handbagage: handbagage van 10 kg zit bij de prijs inbegrepen
  • Ruimbagage: ruimbagage van 20 kg gaat mee tegen een kleine meerprijs

Je hotel op Sicilië:

Waar de reis ook heen gaat, op Trivago kijken voor je hotel is altijd een goed idee. Als prijsvergelijker tonen ze jou altijd de prijzen van verschillende boekingssites waardoor jij altijd bij de goedkoopste boekt. En we kunnen alvast verklappen: er zitten veel leuke hotels voor weinig geld tussen op Sicilië!

Bekijk de hotels >