4 dagen in mooie cottage in Center Parcs Nordseeküste v/a €275,70

Bekijk de Aanbieding >

Op naar Center Parcs, één van de leukste vakantieparken van o.a Nederland! Met deze mooie aanbieding zit jij in een gave cottage midden in de natuur van Duitsland. Beleef heel wat waterpret in het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo of ga erop uit en verken de mooie omgeving bij de Noordzee. Hoe dan ook, jij zult je hier geen moment vervelen!

Zo ziet je midweek Center Parcs eruit: 

Bekijk de Aanbieding >

Over deze aanbieding:

Center Parcs staat bekend om de mooi aangelegde vakantieparken in vaak rustige, groene natuurgebieden. Het is dan ook het ideale vakantiepark voor de rustzoekers! Maar tegelijkertijd biedt Center Parcs meer dan genoeg activiteiten aan voor de actievelingen onder ons. Ga voor een duik naar het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Hier kan jij je wel hele dagen vermaken! Je vind hier een golfslagbad, een wildwaterbaan, glijbanen en bubbelbaden. De omgeving van de Nordseeküste is ook schitterend, het is hier prima een aantal dagen vertoeven!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk! Op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in april en mei 2018
  • Boeken bij: Center Parcs Nordseeküste
  • Vervoer: je bereikt het park met eigen vervoer
  • Extra's: entree voor Aqua mundo, voor verschillende activiteiten en faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen
  • Extra kosten: het bedrag pet persoon is op basis van een comfort cottage voor 2 personen, inclusief het verplichte service pakket, servicebelasting en boekingskosten