Het is nog niet bekend met welke actie Center Parcs tijdens Black Friday en Cyber Monday 2018 komt.
Ontvang direct een update in je mailbox of WhatsApp inbox als het zover is en laat je gegevens bij ons achter. Zo ben je als eerste op de hoogte en kun je maximaal profiteren!

Heerlijk zeg; een weekend of midweek in een van de bekende en luxe parken van Center Parcs doorbrengen met je vrienden of familie. Elk park ligt landelijk, vaak verstopt in een prachtige omgeving en is van alle gemakken voorzien! Lekker eten, een bijzondere excursie door de natuur en natuurlijk genieten in het grote subtropische zwembad dat in zo'n beetje elk park te vinden is!
Ook over de landsgrenzen biedt Center Parcs prachtige parken aan; zo kun je, als je profiteert van onze deals, ook regelmatig goedkoop naar Center Parcs in België, Duitsland en Frankrijk.

Dit waren de Black Friday deals van Center Parcs in 2017:

In 2017 stuntte Center Parcs tijdens Black Friday voor het eerst met behoorlijk lekkere deals! Zo had je een mid-week in een luxe cottage te pakken vanaf €199. Dat was dan inclusief alle verplichte kosten en beddengoed en kwam ook inclusief een leuke extra om in te wisselen voor activiteit in het park.

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Paasweekend Romantisch weekend Hotel Nederland Goedkoop weekendje weg Black Friday 2018 Goedkope vakantie Nederland
REACTIES BEKIJKEN