Vluchten Italië, 6 dagen in 3*** Appartementen Lido v/a €164

NAAR DE AANBIEDING

Na een heerlijke zomer ben jij natuurlijk ook gewoon toe aan een lekker zonnige nazomervakantie in Italië. In een fijn appartementen complex in een rustige omgeving kom je tot rust en de drukte zoek je op met uitstapjes naar het nabij liggende Venetië. Bezoek de basiliek van San Marco en schiet mooie foto's bij de Rialtobrug. Vergeet vooral ook niet heerlijk te eten aan het water. Een fijne vakantie is gegarandeerd.

Ontvang de Geheime Vakantie Detective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.

Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!

#

#

Zo ziet je vakantie naar Italië eruit:

Bekijk deze deal>

Over de aanbieding

Eind september blijven de temperaturen in Italië nog rond een aangename 20 graden en kun je een heerlijke herfst vakantie doorbrengen aan de prachtige kustlijn van Cavallino-Treporti, mooi gelegen tussen de Adriatische zee en de Lagune van Venetië. Wie van de natuurrijke omgeving wil genieten kan een stevige wandeling maken of een fietstocht waarbij je helemaal van de Rivier de Sile tot aan de oude forten op de Lagune fietst. Je verblijft in één van de appartementen complexen van Appartementen Lido 3***, waarvan er twee de beschikking hebben over een ruim zwembad met zonneterras. Verder bereik je het zandstrand al binnen 500 meter lopen, waar het heerlijk vertoeven is in het zonnetje. Wil je erop uit? Breng dan een bezoek aan het gezellige centrum van Cavallino. Ook het beroemde Venetië is makkelijk te bereiken per boot, deze prachtige stad welke op de UNESCO werelderfgoedlijst staat is net een open lucht museum, dat moet je eens gezien hebben!

Goed om te weten:

Wanneer boeken:zo snel mogelijk want op = op
**Wanneer reizen: de beste prijs vind je in mei 2019*

*Boeken bij: [Appartementen Lido 3](/clickout/out/deeplink/36510515-6487-4963-a3f3-0cc286f4f9b4?clientId=ce1a1e5232b8378a3c588c157fdb47cf" data-trigger-cc data-vars-offerid="ced8d8dc-06ef-42f4-8ad6-483eb0d0d019" data-vars-offercategory="Vakanties" data-vars-cclocation="Post" data-vars-offertitle="Zonnige nazomer in het mooie ITALIË 6 dagen in 3*** appartement + vlucht al v/a €164" data-vars-ccsection="Main" data-vars-ctaelement="Text" data-vars-webtheme="amp" data-vars-origin="n/a" data-vars-destination="n/a" data-vars-depdate="n/a" data-vars-retdate="n/a" data-vars-price="n/a" class="cn-clickout" rel="nofollow" target="_blank" style="">De VakantieDiscounter
_****Vliegen met:
Ryanair**_
**Vliegen vanaf: Eindhoven (EIN)
****Bagage:
10kg handbagage zit bij de prijs inbegrepen. Incheckbagage van max 15kg meenemen kan tegen een meerprijs v/a €20*

*Transfer: exclusief transfer*
*Slapen in: *

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Vakantie Italië Goedkope zonvakantie