Overnachten in LUXE in het hippe en stijlvolle 5***** W HOTEL BARCELONA nu v/a €137 p.p.

19 april 2018 - 13:49

Overnachting in het W Hotel Barcelona 5***** v/a €137 p.p.

Bekijk deze Hotel Aanbieding >

Waan je als een echte celebrity in het unieke en bijzondere W Barcelona 5***** hotel! Normaal gesproken hangt hier een aardig prijskaartje aan, maar op dit moment is het wel héél voordelig! Een overnachting in het luxueuze hotel is natuurlijk al een ervaring op zich, maar Barcelona zelf heeft ook meer dan genoeg te bieden! Dit wordt een citytrip om niet meer te vergeten!Zo ziet je hotel naar W Barcelona 5***** eruit:

Bekijk de Aanbieding >


Over deze aanbieding:

Barcelona is een levendige stad waar het gehele jaar door van alles te beleven is! In periodes waarin je niet altijd de garantie hebt op strand weer, heb je des te meer tijd om alle bruisende wijken te ontdekken, naar hartenlust te winkelen en alle leuke events en festivals te bezoeken die in de stad georganiseerd worden. Rijk aan cultuur en historie staat Barcelona alom bekend vanwege de interessante architectuur, met de vele eigenaardige bouwwerken van architect Gaudi als terechte trekpleisters. De bekendste van zijn werken zijn Park Guell en de Sagrada Familia kathedraal die al sinds 1882 in aanbouw is. Heerlijk Spaanse tapas eten kan vrijwel op iedere straathoek, de stad herbergt verder ook talloze sfeervolle restaurants en gezellige cocktail bars waar je al vanaf de middag tot in de late nacht terecht kunt. Wil je het maximale eruit halen? Stort je dan in het wervelende nachtleven van Barcelona.

Met verblijf in het W Hotel Barcelona 5* waan je je een beroemdheid! Het statige en glanzende gebouw prijkt op een uitloper van de boardwalk bij Port Vell en is het bekende boegbeeld van de kustlijn. Het futuristische design en gelikt interieur alleen al waarborgen de vijfsterren klasse die je kan verwachten van deze keten, om nog maar te zwijgen over de uitmuntende service en hoge kwaliteit van de uiteenlopende faciliteiten waar je als gast gebruik van maakt. Zo zijn er meerdere stijlvolle lounges en horeca gelegenheden in het hotel en beschikt het over een prachtige infinity pool, meerdere terrassen, een fitnessruimte, een spa, en op de bovenste verdieping een nachtclub. De smaakvol ingerichte kamers zijn allen ruim en bieden panorama uitzichten over de haven, het strand en de gehele stad. Dat is nog eens heerlijk wakker worden! Normaal gesproken lopen de prijzen voor een kamer hier al gauw op tot 600 euro, maar wij hebben een aantal data voor je gevonden waarop je profiteert van een super voordelige deal! 


Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: Zo snel mogelijk, de kamer prijzen veranderen dagelijks!
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je op dit moment in mei (7-8) 2018
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Hotel Barcelona