Overnachting Volkhotel Amsterdam 3*** v/a €47 pp pn

Bekijk deze aanbieding>

Of je nou een dagje Amsterdam gepland hebt staan om te gaan winkelen, een sportwedstrijd te bezoeken of een ander evenement, een overnachting in een uniek hotel in onze hoofdstad maakt jouw trip compleet. Maar ook als je in de buurt woont is dit een aantrekkelijke deal, want wij hebben voor jou weer een heel bijzonder en eigentijds hotel gevonden, ideaal voor een zogeheten 'staycation'. Het Volkshotel gelegen aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost is gevestigd in het voormalige Volkskrant gebouw, en ingericht volgens een modern concept dat tot leven is gebracht door verschillende binnenhuisarchitecten en kunstenaars!

Zo ziet je hotel eruit:

Bekijk de deal>

Over deze aanbieding

Het Volkshotel is een bijzonder hotel met 172 kamers, gevestigd in het voormalige Volkskrantgebouw in Amsterdam-Oost. Variërend van knusse hoekjes tot royale ruimtes hebben alle kamers een bijzondere inrichting dankzij een team van verschillende kunstenaars. Door het gehele hotel zie je een heel rauw en "re-constructed" design naar voren komen, zo ook bij de standard rooms en de openbare ruimtes zoals de lobby, restaurant CANVAS, het dakterras met sauna en hottubs, creatieve broedplaats en meeting rooms. Verder vind je in de kelder van het hotel een club waar veel evenementen worden gehouden genaamd "Doka".

Een standard room boek je met deze deal al v/a €45 pp, maar je kan ook bijbetalen voor een upgrade naar één van de negen special rooms zoals de futuristische "YOU ARE HERE" kamer. Deze is te boeken v/a €70 pp. Strak en wit ingericht verander je het uiterlijk van deze kamer met één druk op de knop dmv projecties en neon verlichting, het is net of je je in een Science Fiction film bevindt. Vanuit het ligbad bij het wijde raam heb je een schitterend uitzicht over de stad, dat is pas tot rust komen! Andere special rooms zijn de "Johnny Jukebox room", "Cinema Boudoir" en de "Cabin in the Woods" room met zwevend bed.

In het gehele hotel maak je gebruik van gratis wifi, verder stoppen de metro, bus en tram recht voor de deur. Volkshotel heeft een levendig nachtprogramma in het weekend, houd er dus rekening mee dat het gezellig druk is als je je verblijf in het weekend boekt!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk, kamerprijzen zijn onderhevig aan verandering en beschikbaarheid
  • Wanneer reizen: Deze stuntprijs geldt op 15 juli, er zijn nog enkele andere dagen waarop deze prijs geldt, houd er rekening mee dat de prijs elke dag verschillend is en verandert wanneer je de data en verblijfsduur aanpast!
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer naar Amsterdam

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Goedkoop hotel in Amsterdam