Overnachting in het unieke Treehotel in Zweden v/a €207,50 p.p.
Bekijk de Aanbieding >

Kom dichter bij de Zweedse natuur en beleef je kinderdroom; overnacht in een luxe boomhut in Zweden! Nouja Boomhut.. Dit hotel heeft luxe kamers hoog in de bomen die meer comfort bieden dan de gemiddelde luxe hotelkamer. Best of both worlds! Nog leuker; je hebt de keuze uit verschillende kamers in verschillende thema's!

Zo ziet je hotel eruit: 

Bekijk het Hotel >

Over dit hotel:

Ontdek de unieke charme van het noorden in dit wel hele speciale hotel middenin de natuur van Zweden. Je hebt de keuze uit 7 verschillende kamers, allemaal hoog in de bomen en met een perfect uitzicht. Ga je voor de mirror cube dan krijg je een kamer volledig bestaande uit gecamoufleerd glas. Je kan dus alles buiten zien, maar hebt wel privacy. Kies je voor de Bird's nest dan heb je letterlijk een xxl nest met een knusse ronde kamer. Toch maar de ufo? Dan staat jou een uniek futuristisch design te wachten. In dit hotel heb je alle tijd om na te denken en te genieten van de rust, maar voor wie een avontuurlijke en actieve vakantie wil worden er door het hotel ook super coole activiteiten aangeboden zoals paardrijden in de zomer en skieën in de winter. In het restaurant kan je overigens terecht voor de lekkerste maaltijden, allemaal gemaakt met lokale producten en opgedient op een unieke manier.

Goed om te weten: 

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamer prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zeer onderhevig aan verandering!
  • Wanneer reizen: beschikbaarheid gedurende het hele jaar, er zijn echter slechts enkele dagen waarop je profiteert van deze lage prijs. Deze deal geldt op 6 april 2018.
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer
Bekijk de Aanbieding >