Overnachting in 5*** hotel The Venetian Las Vegas** v/a €60 pp

Bekijk de aanbieding>

Een luxe 5 sterren hotel waarbij het volledige centrum van het prachtige Venetië is nagebouwd, dat kan natuurlijk alleen in Las Vegas zijn! Compleet met kanalen die van buiten naar binnen kronkelen en alle bekende bouwwerken uit de mooie Italiaanse stad, hoe is het mogelijk? Verder ontbreekt het je aan niets in dit complex, entertainment mogelijkheden te over want het is ten slotte Las Vegas! Verder ligt het midden op de beroemde Las Vegas strip, zodat je ten midden van alle actie verblijft.

Zo ziet je hotel in Las Vegas eruit: 

Bekijk deze aanbieding>

Over de aanbieding:

The Venetian is een luxueus 5 sterren hotel midden op de Las Vegas strip gelegen waar je je helemaal in Venetië waant. Wie de stad al eens in het echt bezocht heeft zal alle bekende bouwwerken zoals het Dogenpaleis en het San Marco plein wel herkennen, ze zijn hier namelijk helemaal nagebouwd. Stap in een gondel en laat je meevoeren door de kanalen die van buiten naar binnen het complex stromen, terwijl de gondelier spontaan opera begint te zingen! Binnen kun je alles vinden om je verblijf comfortabel én spannend te maken, zo is er een casino, theater, nachtclub Tao, winkelcentrum en verschillende restaurants en bars. Niet te vergeten zijn er ook verschillende zwembaden waarbij je de keuze hebt om lekker rustig te zonnebaden of om overdag al heerlijk te feesten tijdens de wilde poolparty! De kamers in The Venetian zijn geheel in stijl ingericht en wat vooral fijn is; heel ruim! Wanneer je Las Vegas bezoekt is je verblijf compleet in dit super uniek hotel!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want hotel kamer prijzen zijn elke dag zeer onderhevig aan verandering!
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in september 2018, er zijn meerdere data waarop deze prijs geldt maar houd er rekening mee dat het kan veranderen waaneer je de data en verblijfsduur aanpast!
  • Boeken bij:  Tirvago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer naar Las Vegas
  • Slapen in: The Venetian Las Vegas 5******