Overnachting in Pulitzer Amsterdam 5***** v/a €143,50 p.p.

Een stijlvoller hotel in Amsterdam bestaat niet, bij Pulitzer Hotel straalt de warmte en charme ervan af en voel je je een echte VIP. Dit karakteristieke hotel bestaat uit 25 samengevoegde historische grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw, waardoor je door een verrassend elegant doolhof aan verschillende ruimtes kan dwalen of plaatsnemen in de serene binnentuin.

Ontvang de Geheime VakantieDetective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.
Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!
Bekijk deze Hotelaanbieding >

Over deze aanbieding:

Dit is absoluut het meest elegante hotel van Amsterdam, prachtig ondergebracht in 25 samengevoegde grachtenpanden midden in hartje centrum. Je dwaalt als het ware door de verschillende vertrekken heen, welke allen ingericht zijn volgens een unieke mix van historische en moderne elementen. Neem een cocktail in de klassieke hotelbar, of nuttig een hapje in het sfeervolle restaurant of café. In de gezellige binnentuin is het anders ook heerlijk vertoeven zodra de zon door de wolken prikt. Er zijn verschillende soorten kamers, ieder voorzien van verschillende faciliteiten en een eigenzinnige inrichting. De meest curieuze accenten ontdek je vooral in de thema suites, waaronder de Antique Collector's Suite, Art Collector's Suite of de Pulitzer Suite met vrijstaand bad in het midden van de kamer. Genietend van 5 sterren luxe zal je hier op en top genieten! Verdere faciliteiten zijn een fitnessruimte, private dining kamers en evenementen ruimtes.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamer prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zeer onderhevig aan verandering!
  • Wanneer reizen: beschikbaarheid gedurende het hele jaar, maar er zijn maar enkele dagen waarop je profiteert van deze lage prijs met veel korting, deze deal geldt bijvoorbeeld op 22 oktober 2018
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer naar Amsterdam

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Goedkoop hotel in Amsterdam Hotel Nederland