Overnachting Paradiso Art Hotel Ibiza 4**** v/a €93 pp

Bekijk deze deal>

Bij het gloednieuwe Paradiso Art Hotel Ibiza 4**** staat interior design hoog in het vaandel, de typische jaren zeventig stijl uit Miami met zachte pastel kleuren is als hier als inspiratie gebruikt. Door het vele roze en de funky meubels is dit het ultieme Instagram hotel, elke suite heeft bijvoorbeeld een Smeg koelkast en Marshall speakers. Alsof dat nog niet genoeg is, zal je mond van verbazing open vallen wanneer je het roze zwembad ziet!

Zo ziet je hotel in Ibiza eruit: 

Bekijk deze aanbieding>

Over de aanbieding:

Paradiso Art Hotel Ibiza 4**** opende begin dit jaar haar deuren. Ben je dus van plan om een tripje naar Ibiza te maken? Dan zal je hier als één van de eersten kunnen genieten van dit super bijzondere hotel waarbij je je helemaal in retro sferen waant! Helemaal in Miami Art Deco stijl verblijf je hier in een hippe suite uitgerust met een Smeg koelkast, Marshall speakers en super funky meubels. Ook alle lounge areas en algemene ruimtes zijn compleet in pastel kleuren en doen je haast voelen alsof je in een aflevering van Miami Vice bent beland. Op het zonneterras vind je twee roze zwembaden en een poolbar in de vorm van een retro strandwacht huisje waar bovenin de dj schuilt. Dat wordt dus genieten van swingende beats terwijl je heerlijk ligt te zonnebaden! Verder heeft het hotel ook een restaurant, bar en bibliotheek. Gunstig gelegen nabij de baai van San Antonio, ligt het resort op loopafstand van de grote boulevard en het strand. Wees er snel bij, want wij hebben net de data voor je te pakken waarop je profiteert van een zacht prijsje!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want hotel kamer prijzen zijn elke dag zeer onderhevig aan verandering!
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in juni 2018, let erop dat de prijs verandert wanneer je de data en verblijfsduur aanpast.
  • Boeken bij:  Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer naar Ibiza
  • Slapen in: Paradiso Art Hotel Ibiza 4****
Bekijk de deal>

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Hotel Ibiza