#

Overnachting Hotel Mr. Jordaan in Amsterdam (8,9) v/a €64 pp pn

Bekijk deze deal>

Ervaar de warme gastvrijheid en de karakteristieke uitstraling van Hotel Mr.Jordaan, gelegen in het hart van de Amsterdamse Jordaan zoals de naam je al doet vermoeden. Hier word je wakker met een uitzicht over de grachten, en na een heerlijk ontbijtje loop je binnen enkele minuten naar alle bezienswaardigheden. Pak nu jouw voordeel met deze deal!

Ontvang de Geheime Vakantie Detective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.

Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!

Zo ziet je hotel overnachting eruit:

Bekijk deze deal>

Over het hotel

De twee grachtenpanden waar hotel Mr. Jordaan in huist bevinden zich op slechts 5 minuten lopen vanaf het beroemde Anne Frank huis, midden in de gezellige wijk de Jordaan. Het karakteristieke uiterlijk van de wijk vind je terug in het knusse interieur, welke een mengelmoes is van moderne en traditionele elementen. De kleuren olijf, bruin en grijs zorgen voor een warme sfeer, waarbij verrassende details zoals de bakstenen muur en vintage decorstukken opvallen. In de lounge en tevens ontbijtruimte met open keuken vind je comfortabele hoekjes en fluwelen fauteuils waar je kan relaxen. In de kamers wordt de eigenzinnige interieurstijl natuurlijk doorgevoerd met houten hoofdboorden achter de bedden die matchen bij de houten balustrades en het Mr.Jordaan logo met sleutel die je overal terug ziet. Met een uitstekende beoordeling (8.9) kun je er verder vanuit gaan dat je hier een uiterst comfortabel verblijf kan verwachten!

Goed om te weten:

Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamerprijzen zijn altijd afhankelijk van beschikbaarheid en onderhevig aan verandering!
Wanneer reizen: deze deal geldt voor een overnachting op 9 december, er zijn nog enkele andere data waarop deze lage prijs geldt. Houd er echter rekening mee dat de prijs verandert wanneer je de data en verblijfs duur aanpast.
Boeken bij: Trivago
Slapen in: Mr. Jordaan Hotel
Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer naar Amsterdam

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Goedkoop hotel in Amsterdam