Beleef een MAGISCHE tijd in Disneyland® Paris! WEEKEND ARRANGEMENT: 3 dagen incl. busreis, hotel & entree v/a €304

22 mei 2018 - 11:44

Vervoer per Oad bus, 3 dagen in Kyriad 3* hotel, incl. ontbijtbuffet + gratis shuttlebus naar de parken & toegang tot beide** Disney® Parken v/a €304

Bekijk de Aanbieding >

Beleef een magische tijd in Disneyland® Paris! Met deze unieke aanbieding word jij met de Oad bus vervoerd naar het mooie Kyriad 3*** hotel. Vanuit hier rijd er een**gratis shuttlebus**naar de Disney parken. Binnen no time sta jij oog in oog met je**favoriete Disney karakters**! Wees snel en laat deze aanbieding niet aan je voorbij gaan!

Zo ziet je  Disneyland® Paris aanbieding**** eruit:** 

Bekijk de Aanbieding >

Over deze aanbieding:

Jij kan nu oog in oog staan met je favoriete Disney helden! Met deze mooie aanbieding komen dromen tot werkelijkheid. Je slaapt in het gezellige familiehotel Kyriad, op ongeveer 5 à 10 minuten rijden van de Disney® Parken. Het hotel is gebouwd in de traditionele stijl van de Brie-streek en ademt de sfeer van authentiek Frankrijk. Vanuit het hotel heb je een panoramisch uitzicht over de mooie omgeving. Bovendien kan jij iedere ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Zowel de busreis als toegang tot beide Disney® Parken zit bij de prijs inbegrepen. Ook de shuttlebus van het hotel naar de Disney® Parken is gratis! Jij kunt dus ultiem genieten van een magische 3 dagen vol Disney fun!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in november 2018
  • Boeken bij: Oad
  • Extra's: het ontbijt en toegang tot beide Disney® Parken zit bij de prijs inbegrepen
  • Vervoer: met de Oad bus
  • Slapen in: Hotel Kyriad 3***
  • Extra kosten: de getoonde prijs is exclusief €25 reserveringskosten en €2,50 bijdrage aan het calamiteitenfonds

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Disneyland
REACTIES BEKIJKEN