Wat heerlijk! Een verblijf in de hoofdstad van Thailand was nog nooit zó aantrekkelijk. Het hotel ligt aan de Khaosan Road, wat de grootste en bekendste straat van Bangkok is. Je hebt een rooftop pool tot je beschikking en dat is héél fijn met de Thaise temperaturen. Boek 'm snel voordat je achter het net vist!

#

Ontvang de Geheime VakantieDetective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.

Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!
GA NAAR DE AANBIEDING

Over deze aanbieding:

Woah! Wat een deal! Je betaalt echt een schijntje voor dit prachtige hotel in het centrum van Bangkok. Zoals de naam van het hotel al doet vermoeden, ligt het aan de Khaosan Road. In dit gebied vind je veel toeristische trekpleisters, zoals de grootste uitgaansstraat van Thailand. Maar ook winkeltjes en restaurantjes zijn in dit gebied te vinden. Het hotel zelf biedt veel fijne faciliteiten, zoals gratis WiFi op je slaapkamer, airconditioning en natuurlijk dat prachtige rooftopzwembad. Je kan trouwens ook nog even lekker een drankje doen in de hotelbar nadat je in 't restaurant hebt gegegeten.

Bangkok zelf is een stad vol met culturele versnaperingen. Denk bijvoorbeeld aan alle tempels die je in deze metropool kan bewonderen. Als je weinig tijd hebt en je wil tóch veel zien, boek dan een tuktuk die jou de hele stad door rijdt. Dit scheelt je veel reistijd. Daarnaast is er vanaf het water ook heel veel te zien. Er zijn veel bootmaatschappijen die tours aanbieden en dat is zeer aan te raden. Zo'n tour duurt meestal anderhalf uur en je vaart het drukke deel van Bangkok uit door mooie rustige kanalen met traditionele huisjes en tempels aan weerszijden. Vergeet trouwens niet het prachtige koninklijke paleis te bezoeken!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk! Op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je in november 2018
  • Boeken bij: HotelsCombined

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Goedkope vakantie Thailand Verre reizen