Overnacht in luxe 4****Idol Hotel in een mooie suite met uitzicht op de stad v/a €67

Bekijk de Deal >

Verras je geliefde (of jezelf) met een heerlijk en romantisch weekendje Parijs! Je slaapt in een luxe 4**** hotel op een**top locatie**, in een te gekke suite met**queensize bed én uitzicht**op de stad. En dat voor zo'n**spotprijsje**, dat zien we niet vaak voorbij komen…Zo ziet je hotel in Parijs eruit: 

Bekijk de Hotel Aanbieding >

Over de aanbieding:

Parijs, volgens veel mensen één van de meest mooie en romantische steden van Europa. De stad heeft iets magisch, er hangt en bepaalde sfeer wat je ergens anders niet kan vinden. Jij kan nu voor een top prijsje deze karakteristieke stad ontdekken. In de stad van de liefde valt er altijd wat te doen, of je nu een nieuw restaurant wil ontdekken, een tijdelijk kunstproject wil bezoeken of de Champs Élysées of het Louvre wil bewonderen, het kan hier allemaal!

Het luxe hotel heeft verschillende te gekke thema kamers. Met deze mooie aanbieding slaap je in het Light my fire deluxe tweepersoonskamer met een queensize bed én uitzicht op de stad. Is dat even genieten! Het Idol Hotel ligt op 100 meter van het treinstation Saint-Lazare, op 15 minuten lopen van Galeries Lafayette en op 18 minuutjes lopen van de Opéra. Het hotel is geïnspireerd door groovy en funky muziek uit de jaren '60 tot de jaren '80.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op = op
  • Wanneer reizen: de beste prijs vind je op dit moment op 15 april 2018
  • Boeken bij: Trivago
  • Slapen in: Idol Hotel 4****
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer
Bekijk de Hotel Aanbieding >

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Hotel Parijs