Overnachting Hotel Vice Versa v/a €65 pp

BEKIJK DE AANBIEDING >

Een bed in de vorm van een lolly, behang met vlinders, een gouden badkuip en een keuken met cupcake zitjes; designhotel Vice Versa heeft het allemaal. Ontwerper Chantal Thomass heeft kamers ontworpen geïnspireerd op de zeven hoofdzonden. Of je nu kiest voor een mierzoet, klassiek of een sexy design; de kamer is hoe dan ook uniek en sfeervol.

Zo ziet je hotel Parijs eruit: 

BEKIJK DE AANBIEDING >

Over het hotel:

Ontwerper Chantal Thomass heeft unieke kamers ontworpen geïnspireerd op de zeven hoofdzonden. Kies je thema en laat je verrassen! Wordt het een kamer vol met rijkdom en een gouden badkuip, een zoete roze kamer met een bed in de vorm van een lolly of ga je voor een kamer met sexy kant? In het hotel vind je een bar en een stoombad en tegen een toeslag kan je ontbijt laten bezorgen op je kamer. Het hotel ligt vlakbij de metro waarmee je naar het centrum van Parijs kunt reizen.

Over de bestemming:

Parijs is de ideale romantische citytrip bestemming. Dwaal door de straatjes van Montmartre, bezoek de Sacre Coeur en geniet van het prachtige uitzicht over de stad maar zorg dat je rond het avonduur richting de Eiffeltoren gaat voor een mooie lichtshow. Aan gezellige restaurantjes en lekkere wijn geen gebrek en ook shopaholics komen aan hun trekken in deze modestad. Parijs is altijd een goed idee!

Waarom is dit een goede deal?

Hotels in Parijs zijn doorgaans niet goedkoop. Deze prijs voor zo'n unieke kamer is dus echt een mooie deal! En zeg nou zelf, unieke kamers als deze kom je maar in weinig hotels tegen!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want prijzen zijn elke dag onderhevig aan verandering!
  • Wanneer reizen: beschikbaarheid gedurende het hele jaar
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer
  • Extra's: je verblijft op basis van logies

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Hotel Parijs Romantisch weekend Goedkoop weekendje weg