Overnachting 3* Hotel Odyssey Paris** v/a €66 p.p.

Bekijk het Hotel >

Heb je het liefste een modern design hotel waar je je ogen uit kijkt als je een citytrip maakt? Dan zit je goed bij Hotel Odyssey 3*** ideaal gelegen in het eerste arrondissement van Parijs. Wij hebben ook nog eens de datum gevonden waarop je profiteert van een absolute stuntprijs!

Bekijk deze Aanbieding >

Over deze aanbieding:

Een betere locatie dan het eerste arrondissement in Parijs kun je je niet wensen, tel daar dan ook maar bij op dat je vanaf de voordeur van Hotel Odyssey 3*** in een kleurrijke sci-fi film stapt en je citytrip is compleet. De lounge zowel als de stijlvolle bar en de kamers zijn ultra hip ingericht volgens een ultra modern en futuristisch design. De ruime bedden zitten weg geborgen in zogeheten wand-booths wat voor een heel knus gevoel zorgt. De geluiddichte kamers beschikken verder over een flatscreen tv, een badkamer met glazen wanden en gratis WIFI. Na een goede nachtrust kun je een plan voor de dag maken, bijvoorbeeld een bezoek aan het Louvre welke op slechts 600 meter lopen ligt.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamer prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zeer onderhevig aan verandering!
  • Wanneer reizen: de deal geldt op 6 mei maar er is beschikbaarheid gedurende het hele jaar, er zijn echter slechts enkele dagen waarop je profiteert van deze lage prijs.
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer naar Parijs
Bekijk de Aanbieding >

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Hotel Parijs