Overnachting in Hotel Jacobs 3*******v/a €29,50

Op en top romantisch! Het stadje Brugge is met een gezellig historisch centrum en vele waterwegen de meest sfeervolle stad van heel België. Net Venetië, maar dan dichterbij! Trakteer je geliefde op een gezellig dagje en nachtje weg. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Zo ziet je hotel in Brugge eruit: 

Over deze aanbieding:

Brugge: het Venetië van het Noorden. De middeleeuwse stad heeft een unieke charme. Dankzij de historische binnenstad en de vele grachten is het een favoriet onder bezoekers. Bovendien geniet je hier op en top van het Bourgondische leven. Wat dacht je van een lekker Belgisch biertje en echte Belgische chocola? Je stedentripje is pas echt geslaagd als je 's avonds ook nog van Brugge geniet. In Hotel Jacobs 3***, gevestigd in een oud pand in het centrum, geniet je van een goede nachtrust na een gezellig dagje in Brugge.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamer prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zeer onderhevig aan verandering!
  • Wanneer reizen: beschikbaarheid gedurende het hele jaar, er zijn echter slechts enkele dagen waarop je profiteert van de korting.
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer