2-daags arrangement Delta Hotel Vlaardingen 4* & Ontbijt v/a €39,50

Naar de Hotel Aanbieding >

Check dat uitzicht! De Rotterdamse Haven is constant in beweging. Als de grote schepen voorbij varen dan zit jij in het Delta Hotel Vlaardingen op de eerste rang. Is het mooi weer dan is het goed toeven op het terras met panoramisch uitzicht, maar ook vanuit je kamer kan je van alles voorbij zien varen. Met de watertaxi (of de auto/het openbaar vervoer) sta je binnen no time in hartje Rotterdam! Een overnachting in het Delta Hotel 4**** is een ware**beleving**.

Ontvang de Geheime VakantieDetective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je mail adres hieronder achter.
Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de aller beste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!

Zo ziet je hotel aanbieding eruit:

Zo ziet je hotel aan de nieuwe Maas eruit

Bekijk de Hotel Aanbieding >

Over deze Aanbieding:

Het Delta Hotel Vlaardingen 4**** is een uniek hotel gelegen aan de nieuwe Maas in de Rotterdamse Haven. Door de voorbijvarende schepen is het uitzicht telkens anders! In de zomer geniet je van dit spectaculaire uitzicht op het heerlijke terras, en op mindere dagen zit je prima in het restaurant met grote ramen. Ook enkele kamers van het hotel hebben een panoramisch uitzicht! Wat je verder kan verwachten: 4**** comfort, een luxe kamer, een goed restaurant en een goede verbinding met het centrum. Ook leuk: de watertaxi stopt voor de deur! Een unieke manier van reizen met de boot die je alleen in Rotterdam vindt! Ontbijt zit bij de prijs inbegrepen.

Goed om te weten:

  • **Wanneer boeken:**zo snel mogelijk want op = op!
  • ******Wanneer reizen:******beschikbaarheid het hele jaar door. Check de kalender voor de beste prijs.
  • Boeken bij:Voordeeluitjes
  • ****Slapen in:Delta Hotel Vlaardingen 4*****Vervoer:**Dit is een hotel only deal. Je dient zelf zorg te dragen voor je vervoer.**Extra:**inclusief ontbijt**Extra kosten: €5,95 administratiekosten en €3 toeristenbelasting p.p.p.n.

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Hotel Rotterdam