Overnachting 4****Declic Hotel Paris v/a €59

Bekijk de Aanbieding >

Parijs barst van de unieke designhotels. Deze is wel heel bijzonder! De kamers zijn geïnspireerd op fotografie en hebben een futuristisch design. Alle kamers beschikken over een tv en een ipad. Ook niet onbelangrijk; het hotel heeft een fantastische locatie op slechts 600 meter afstand van de Sacre-Coeur!

Bekijk het Hotel >

Over dit hotel:

Het Declic Hotel is een leuk en kleinschalig designhotel in de bruisende wijk Montmartre. Op slechts 600 meter lopen vind je de Sacre Coeur, een van de bekendste bezienswaardigheden van Parijs, en ook de Moulin Rouge is niet ver weg. De kamers zijn geïnspireerd op fotografie en hebben een voor een een uniek design. Onze favoriet is de Deluxe Tweepersoonskamer welke voorzien is van een sterrenhemel. Met lichteffecten waan je je net in het heelal! Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een ipad en en eigen badkamer. Dagelijks wordt er een Frans ontbijt geserveerd, welke in de ontbijtzaal of op je kamer geserveerd kan worden.

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamer prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zeer onderhevig aan verandering!
  • Wanneer reizen: beschikbaarheid gedurende het hele jaar, er zijn echter slechts enkele dagen waarop je profiteert van de korting.
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Hotel Parijs Romantisch weekend