Overnachting in capsule hotel Cityhub Amsterdam (8.8) v/a €22 p.p. p.n.

Bekijk deze Hotel Aanbieding >

Amsterdam helemaal goed! Het concept van capsule hotels komt uit Japan naar Europa overwaaien en verschaft hotelgasten het comfort van een hotel op een compacte en efficiënte manier waardoor de prijs laag blijft, lees snel verder!

Ontvang de Geheime Vakantie Detective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.

Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!

Zo ziet je hotel in Amsterdam eruit:

Bekijk de Hotel Aanbieding >

Over dit hotel:

Het ultra moderne concept van een Capsule Hotel komt voort uit de stijgende vraag naar betaalbare accommodaties, en biedt een unieke belevenis voor heel weinig geld zonder het niveau van comfort te compenseren. Door de efficiënte opstelling van de zogeheten "capsules" beschik je nog altijd over genoeg ruimte voor je spullen, kun je je laptop aansluiten en je telefoon opladen. Je slaapt verder in een kingsize bed omgeven door sfeervolle verlichting die je van kleur kan veranderen. In je capsule en in alle openbare ruimtes maak je gratis gebruik van de WIFI aansluiting, zodat je altijd connected bent.

Uniek aan het concept is dat alles makkelijk via een touchscreen en zonder fysiek personeel geregeld kan worden. Je checkt jezelf in en kan je eigen drankjes bereiden in de zeldbedieningsbar van het hotel, alles gaat via de mobiele app. Hiermee kun je ook je kamer controleren en chatten met andere gasten of de CityHosts. In de gezellige bar lounge kun je met andere internationale gasten reisverhalen uitwisselen, of je trekt je terug in je comfortabele capsule. De algemene badkamers zijn uitgerust met fijne regendouches, verder is er ook een bagage opslag. Alleen reizende gasten alsook stelletjes raden dit hotel aan. Met een score van een 8,8 kun je er vanuit gaan dat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is! Verder ligt Cityhub in een gezellige wijk in Amsterdam-West, met de Foodhallen en de Ten Kate markt om de hoek, evenals leuke winkeltjes en restaurants. Binnen enkele minuten bereik je met het openbaar vervoer de Dam, Leidseplein of de 9 straatjes. Lopend zou je dit ook binnen 20 minuten kunnen doen. Schiphol bereik je met het openbaar vervoer binnen 25 minuten.

Goed om te weten:

Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamer prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zeer onderhevig aan verandering!
Wanneer reizen: deze prijs geldt op 20 januari 2019, er zijn enkele andere dagen waarop je profiteert van deze lage prijs. Houd er echter rekening mee dat de prijs elke dag kan veranderen
Boeken bij: Trivago
Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer naar Amsterdam
Slapen in: CityHub Hostel

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Goedkoop hotel in Amsterdam