Overnachting Citizen M Hotel Rotterdam 4**** v/a €61,50

Naar de Aanbieding >

Heb je een dagje Rotterdam gepland? Maak je dagje shoppen of je bezoek aan een evenement dan compleet met een hotelovernachting, het hoeft namelijk niet duur te zijn! Wij hebben een fantastische deal voor je te pakken waarbij je geniet van een overnachting in een comfortabel 4 sterren design hotel midden in hartje Rotterdam, dat kan toch niet beter?

Ontvang de Geheime Vakantie Detective updates:
Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.
Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!

Bekijk je hotel Rotterdam:

Bekijk de aanbieding >

Over de aanbieding:
Geniet van het unieke design concept van de Citizen M keten, waarbij ieder hotel weer een verassing is op gebied van interieur en gemak hoog in het vaandel staat. Zo ook de vestiging in Rotterdam, midden in het centrum bij de Oude haven gelegen. Wifi en films op aanvraag zijn gratis, om maar een voorbeeld te geven voor het comfort dat Citizen M biedt. De uiterst trendy en moderne kamers zijn uitgerust met sfeerverlichting en een touchscreen tablet waarmee je alles regelt zoals: de jaloezieën, de muziek installatie, led-tv en de kamertemperatuur. Natuurlijk is de receptie 24 uur geopend, en er zijn ook verschillende openbare woonkamers waar je kan relaxen of gratis gebruik maken van iMac computers en de printservice. Ook het gezellige CanteenM is 24 uur lang geopend waar je terecht kan voor lekkere maaltijden, het ontbijt of een goede borrel. Citizen M wordt overaal heel hoog gewaardeerd, je zal dan ook versteld staan van de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamerprijzen zijn zeer onderhevig aan verandering
  • Wanneer reizen: deze prijs geldt voor een verblijf op 10 juni, maar er zijn meerdere data waarop dezelfde prijs geldt. Schuif heen en weer met de data maar houd er rekening mee dat kamerprijzen elke dag anders zijn.
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer naar Rotterdam
  • Slapen in: CitizenM Hotel Rotterdam 4****

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Hotel Rotterdam Hotel Nederland Goedkope vakantie Nederland