Overnachting Beachhouse Zandvoort v/a €47,50 pp

Naar de Aanbieding >

Grote openslaande ramen met uitzicht op het strand en de zee, een grote jacuzzi in de badkamer en een knusse zithoek: dat is de Beachhouse in Zandvoort! Lekker uitwaaien aan een van de favoriete stranden van Nederland in een mooi en luxe appartement helemaal voor jezelf!

Zo ziet je appartement in Zandvoort eruit: 

Bekijk de Aanbieding >

Over het hotel:

Voor mooie stranden hoef je het land niet uit! Vlakbij Amsterdam ligt het fijne Zandvoort. Het brede zandstrand met leuke beachclubs is favoriet onder veel Nederlandse en buitenlandse bezoekers en dat is natuurlijk niet voor niets. In het prachtige Beachhouse geniet je van uitzicht op het strand en de zee en heb je een fijne badkamer met jacuzzi tot je beschikking. Je stapt de deur uit en staat gelijk met je voeten in het zand! Wil je even de stad in dan heb je het historische Haarlem vlakbij. Perfect!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamer prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zeer onderhevig aan verandering!
  • Wanneer reizen: beschikbaarheid gedurende het hele jaar, er zijn echter slechts enkele dagen waarop je profiteert van de korting.
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Hotel Nederland