Overnachting Amra Palace Laamu 4****v/a €22

NAAR DE AANBIEDING >

Bizar! Met maar liefst 89% korting slapen in een fijn 4** sterren resort op de Malediven**; daar zeggen wij geen nee tegen! Wat je ervoor krijgt: een**tropisch wit strand voor de deur**, nette moderne kamers, en een zwembad. Verder breng je je dagen door aan het strand en geniet je van het**buitenleven**. Vakantie zoals vakantie hoort te zijn!

Zo ziet je hotel in de Malediven eruit: 

NAAR DE AANBIEDING >

Over de aanbieding:

Voor mooie stranden en een helderblauwe zee moet je op de Malediven zijn! Het staat bekend als de meest paradijselijke bestemming ter wereld, maar ook als een van de duurste. Wij van de Vakantie Detective verklappen je alvast een geheimpje: dat valt best mee! De prijs van je vliegtickets compenseer je ruim met de prijs van je hotel. Kijk maar eens naar deze deal! Je zit pal aan het privéstrand en hebt een comfortabele kamer met een eigen badkamer, flatscreen tv en minibar. Voor drankjes kan je terecht op het terras en verder breng je je dagen door met zonnebaden, zwemmen, surfen en cocktails drinken. Héérlijk!

Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamer prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zeer onderhevig aan verandering!
  • Wanneer reizen: beschikbaarheid gedurende het hele jaar, er zijn echter slechts enkele dagen waarop je profiteert van de korting.
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer