We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie kun je vinden in onze cookie privacy policy.

SLAPEN IN EEN KNUS EN LUXE HOTEL AAN DE NYHAVN; slapen op de beste locatie in Kopenhagen v/a €94 pp

30 maart 2018 - 09:53
Overnachting in 4**** 71 Nyhavn Hotel v/a €94 p.p.
Bekijk de Hotel Aanbieding >
Verblijf in het hart van Kopenhagen in één van de prachtige historische panden aan de Nyhavn! Twee pakhuizen zijn omgetoverd tot een prachtig comfortabel hotel met luxe kamers. Denk aan; balkenplafond, super comfortabel bed en een prachtig uitzicht. Oja, de populaire boten die over het kanaal van Kopenhagen varen vertrekken voor de deur!

Ontvang de Geheime VakantieDetective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.
Waarom inschrijven:

  • Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals
  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!


Zo ziet je hotel eruit:
Bekijk het Hotel >


Over dit hotel:

Nyhavn is de belangrijkste bezienswaardigheid van Kopenhagen, en jij verblijft er middenin! Ja, in een van die leuke gekleurde herenhuizen met uitzicht op het water en de boten, die overigens voor de deur van het hotel vertrekken. De comfortabele kamers zijn super sfeervol ingericht en hebben heerlijke bedden. De houten balken zorgen voor een historische sfeer, terwijl de moderne meubels zorgen voor hedendaags comfort. Beneden in het restaurant wordt iedere ochtend een zeer uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd; zo veel keuze zie je zelden!


Goed om te weten:

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want kamer prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zeer onderhevig aan verandering! Deze prijs geldt op 15 april 2018.
  • Wanneer reizen: beschikbaarheid gedurende het hele jaar, er zijn echter slechts enkele dagen waarop je profiteert van de korting.
  • Boeken bij: Trivago
  • Vervoer: dit is een hotel only deal, je dient dus zelf zorg te dragen voor je vervoer
Bekijk de Hotel Aanbieding >