Het is nog niet bekend met welke acties Flixbus tijdens de black friday gekte van 2018 gaat komen. Als je niets wil missen… schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

In 2017 scoorde Flixbus hoge ogen met mooie black friday deals want werden er enkele reizen aangeboden vanaf €7. Heel Europa door, inclusief koffer vanaf €7 is natuurlijk een absolute top deal.
Niet gek ook dus dat Flixbus de bussen snel vol had!

Ook in 2018 verwachten we weer mooie Black Friday acties bij Flixbus en ongetwijfeld zullen ze ook dit jaar weer met een aardige en scherpe korting als Black Friday deals op het toneel verschijnen. Voor een leuke citytrip of korte vakantie hoef je het vliegtuig immers helemaal niet te pakken en pak je gewoon een spotgoedkope Black Friday Flixbus deal!

Dit zijn de Black Friday en Cyber Monday deals van Flixbus van 2018:

De deals zijn nog niet bekend. Laat je email adres achter en we laten je direct weten wanneer we de deals hebben!

Over de Black Friday deals van Flixbus

Deze prima Flixbus Black Friday sale is weer zo'n typische mooie actie waarbij OP=OP het credo is! Op vele bestemmingen heeft Flixbus de prijzen vandaag, tijdens black friday, flink naar beneden geschoeft. Hou wel rekening met het feit dat er veel kapers op de kust zullen zijn en het dus snel kan gaan met deze prima deal.

Heb je iets moois gezien; boek dan direct om te voorkomen dat je later terugkomt en voor een teleurstelling komt te staan. Want dat willen we natuurlijk niemand aandoen!