Het is nog niet bekend met welke deals Voordeeluitjes tijdens Black Friday komt in 2018 maar als we het weten staan ze hier! We kunnen jou laten weten wanneer dat moment is; via e-mail bijvoorbeeld! Laat je adres hieronder achter en we brengen je direct op de hoogte!

Een gezellig, romantisch of juist relaxed weekend weg boeken in binnen of buitenland? Met de leuke en bijzondere deals van Voordeeluitjes is er altijd een arrangement te vinden dat bij jou past!
Ben je op zoek naar een mooie arrangement in Nederland, in een van bekende grote steden of ga je juist voor een plek in de natuur? Of wil je een keer een leuke kerstmarkt in Duitsland bezoeken terwijl je geniet van de Duitse gastvrijheid? De deals van Voordeeluitjes hebben altijd een leuke extra en dat maakt het de ideale partij voor om een dergelijke deal te boeken.

In 2017 deed Voordeeluitjes niet mee aan Black Friday en hebben we dus ook geen deals van ze kunnen delen. We hebben dan ook geen idee met welke deals ze op de proppen zullen komen in 2018 maar we hopen natuurlijk op flink wat vuurwerk!

De kleine lettertjes:

Bij elke actie en deal zitten kleine lettertjes. Als we de Black Friday en Cyber Monday deals van Voordeeluitjes te pakken hebben zullen we alle voorwaarden en regels hier delen.

REACTIES BEKIJKEN