Het is Black Friday en ook bij Trivago, de meest overzichtelijke hotel vergelijker, is het raak! Nou liet Trivago je altijd al zien precies bij welke hotelaanbieder je het goedkoopste jouw gekozen accommodatie kan boeken, maar vandaag zitten daar uitzonderlijke deals tussen met extra kortingen van wel -60%!

Ontvang als eerste de Trivago Black Friday deals; laat je email adres hieronder achter en we brengen je op de hoogte wanneer je hotels met korting kunt boeken!
Ontvang de Geheime Vakantie Detective updates:

Dan weet je zeker dat je met voordeel op reis gaat! Laat dan je emailadres hieronder achter.
Waarom inschrijven:

Altijd op de hoogte van de allerbeste travel deals

  • Geld besparen op vliegtickets, vakanties, citytrips en meer!
  • Regelmatig delen we geheime deals alleen met onze nieuwsbrief volgers!
Bekijk deze deal>

Een hotel met korting boeken is altijd fijn! Vooral als je kunt kiezen uit een hele hoop mooie deals! Bij Trivago doen ze elk jaar mee aan de black friday en cyber monday gekte en dat zorgt ervoor dat jij kunt profiteren van heel veel hotels met korting!

Welke hotels kun je met korting boeken tijdens Black Friday?
Voor jou hebben we de aller beste deals voor een accommodatie in Amsterdam gevonden, wat dacht je van een tweepersoonskamer in een 3*** hotel al vanaf €46? Dat is slechts €23 per persoon dankzij de extra 30% black friday korting. Maar het kan nóg goedkoper! Bij The Flying Pig Hostel en Amstel Botel 3*** boek je vandaag met maar liefst 60% korting! Check deze deals, en vul gerust een andere stad in een ander land in om te zien welke kortingen daar gelden vandaag.

Bekijk deze deal>

Zo zien je hotel deals eruit:

Bekijk deze deal>