Op dit moment is nog niet bekend welke Black Friday deals Stipreizen in 2018 online zal zetten. We houden het scherp in de gaten; Je ziet het dus direct op deze pagina. Direct een email ontvangen als we Black Friday of Cyber Monday deals van Stip Reizen gevonden hebben? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan ben je direct op de hoogte!

In 2017 deed Stip reizen wel mee aan de Black Friday en Cyber Monday gekte en scoorde je een hele goedkope vakantie! Bijvoorbeeld een cruise, zonvakantie of rondreis met soms wel 50% korting! Het gaat in dit geval dan vaak niet om de laatste kamers of onaantrekkelijke bestemmingen maar gewoon om een algehele actie & korting! Dat moet toch iedereen aanspreken?

De stip reizen Black Friday en Cyber Monday deals van 2018:

Zijn nog niet bekend. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten je direct weten wanneer Stip reizen de Black Friday deals online heeft staan.

Wat voor Stip Black Friday en Cyber Monday deals kun je in 2018 verwachten:

Stip is een bekende touroperator en biedt mooie verre reizen voor mooie prijzen aan. Tijdens de Black Friday actie zullen ze ongetwijfeld een paar prachtige bestemmingen in de uitverkoop hebben. De stip black friday deals zouden bijvoorbeeld kunnen zijn:

  • Mooie cruises in de Carribbean, de Middellandse Zee of een Cruise bij Dubai
  • Fly Drive aanbiedingen en deals in Florida en de Canarische Eilanden
  • Rondreizen door Sicilië, Sardinië of Zuid Spanje
  • Formule 1 reizen met korting

Nog even verder zoeken? Misschien zit er iets bij de deals hieronder!

Black Friday 2018 Verre reizen
REACTIES BEKIJKEN